Články

Potravní aditiva ("éčka")

Žijeme v době, kdy je vyvíjen tlak na všechny a na všechno - aby ženy byly co nekrásnější, aby produkty lidské činnosti byly co nejperfektnější a aby jídlo bylo vždy nejlahodnější, nejbarevnější a pokud možno vydrželo co nejdéle. Ženy a produkty tedy pominu a zaměřím se pouze na potraviny a to, jak je tedy v tomto stavu udržet.

margarín X máslo

Margarín nebo máslo? Podle mě jedna z aktuálně nejdiskutovanějších problematik v oblasti výživy. Ptá se mě na ní docela hodně lidí, takže bych ráda v dnešním článku uvedla některé věci na pravou míru. Předesílám, že vám nedám jednoznačnou odpověď - nejezte máslo, jezte jen margarín, který je zdravější...nebo naopak.

Biostyl 2014

Natěšená už někdy od února... zároveň s obavami, zda nečekám moc... tak jsem se radši začala těšit o něco méně.... a hele, ono to klaplo :)